Smart SiteBuilder

U maakt in een handomdraai uw eigen homepage met behulp van onze Smart SiteBuilder op uw hosting account bij ons. Maak gebruik van het professionele design van de exclusieve templates, speciaal ontworpen voor de Smart SiteBuilder en nergens anders te verkrijgen.

Nieuw: 24 uur gratis testen

Klikt u hier als u nog geen klant bent van de Heeg en u kunt de Smart-Site-Builder gratis en vrijblijvend 24 uur testen. Deze 24 uur testversie is alleen beperkt in de opties "publiceren" (uploaden) en "formulier genereren" (i.v.m. SPAM).

Heeft u uw hosting al bij deHeeg.nl ? Dan kunt u onze Smart-Site-Builder gedurende 1 week naar hartelust testen. U kunt deze activeren via ons Members Service Center.

Meld u zich nu hier gratis en geheel vrijblijvend aan.

Snel Ontwerpen!

Nog nooit was het maken van een website zo eenvoudig als met onze Smart SiteBuilder. U kiest een categorie, kijkt welk ontwerp u het beste bevalt en voegt uw inhoud toe aan het design van uw keuze. Daarbij nog een paar foto’s van uzelf of uit ons archief en klaar is uw website. Wilt u ook een fotogalerij, YouTube© filmpjes of uw persoonlijke contactpagina met GoogleEarth© invoegen? Geen probleem, ook deze opties zijn al voorgeprogrammeerd en makkelijk te integreren. Smart & Easy.

Makkelijk bij te houden!

U kunt uw website simpel en snel onderhouden met behulp van ons handige systeem. Makkelijker
kan het niet
. U kunt met de Smart SiteBuilder eenvoudig de inhoud van uw pagina bewerken. Maak
uw website nog aantrekkelijker: vandaag een fotogalerij en morgen een slideshow. Met onze handige Smart SiteBuilder kunt u uw website naar hartelust bewerken en actueel houden.

Alles wat u nodig heeft!

Prachtige designs en uitgebreide sjablonen voor webpagina’s zijn standaard in de Smart SiteBuilder aanwezig. Precies wat u nodig heeft voor een website met een professioneel uiterlijk. Zelf formulieren genereren, een fotogalerij aanmaken, slideshows, GoogleEarth© en YouTube© filmpjes toevoegen is allemaal geen enkel probleem. Ook Facebook© en Twitter© kunt u heel gemakkelijk integreren met de handige Smart SiteBuilder van DeHeeg.

 
MSC - Members Service Center
EAT - Easy Administration Tool
Open Xchange
close